Ons Team

Juf Fleur Kleinbruinink

Groep: 1/2 B

Ik ben Fleur Kleinbruinink, de leerkracht van groep 1/2.  Het mooiste vind ik om te zien hoe een kleuter zich in twee jaar ontwikkelt van een 'peuter' naar een kind die klaar is om te gaan leren lezen in groep 3. Daarnaast vind ik het erg leuk om te zingen met de kinderen en dit te begeleiden op mijn harp.

Juf Susanne Hollander

Groep: 5/6

Hallo allemaal!
Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Susanne Hollander.

Ik ben ooit als stagiaire begonnen op de Bosrank. Na mijn eindstage ben ik niet meer weggegaan. Inmiddels werk ik al bijna 20 jaar met veel plezier hier op school.

juf Lise - Anne Bijlhouwer

Groep: 5/6

Hallo allemaal, Ik zal me even voorstellen.. Ik ben Lise-Anne Bijlhouwer en ik ben 30 jaar. Samen met mijn vriend en zoontje Tom (bijna 2) woon ik in Hoofddorp in Toolenburg. Vanaf volgend schooljaar mag ik deel uit maken van het team van De Bosrank! Ik ken de school stiekem al een beetje, want ik heb hier mijn eindstage gelopen en al een jaartje gewerkt. Dat is 9 jaar geleden alweer..! Mijn hobby’s zijn lezen, sporten en Spaans leren. In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes.<

juf Mylène Elmers

Groep: 6/7

Hallo allemaal, Mijn naam is Mylène Elmers, ik ben 27 jaar en ben vanaf aankomend schooljaar werkzaam als leerkracht op de Bosrank. Ik heb het afgelopen half jaar met veel plezier stage gelopen in groep 3, wat een fijne sfeer heeft de Bosrank. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar aankomend schooljaar.

juf Marije Folkeringa

Groep: 8

Hallo! Ik ben Marije Folkeringa. Ik heb lang geleden hier eerst stage gelopen en ik werk inmiddels alweer 20  jaar met veel plezier op De Bosrank. Ik ben ooit begonnen als lerares in de onderbouw, maar geef ook met plezier les in de bovenbouw. U treft me verder bij alle sporttoernooien aan en daarnaast ben ik ook de vertrouwens/contactpersoon. (meer informatie:zie ouders/klachtenregeling)

Juf Ellen de Jonge

Groep: 3/4

Mijn naam is Ellen de Jonge. Ik werk met heel veel plezier op De Bosrank. Wat een fijne school is het toch met fantastische kinderen!

Juf Denise Schulte

Groep: 3/4

Hai allemaal, ik ben juf Denise en ik werk samen met juf Ellen altijd met veel plezier op De Bosrank!

juf Felicity Rippens

Groep: 1/2A

Mijn naam is Felicity Rippens.
Ik ben 30 jaar oud en woon met mijn man en zoontje van 4 jaar in Nieuw Vennep.

In het verleden heb ik stage gelopen op de Bosrank en ik ben daarna ook werkzaam geweest in verschillende groepen. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vrienden, koken en lezen.
Als juf houd ik van een fijne sfeer.

Juf Maroussia vd Burg

Groep: 1/2A

Hallo allemaal, ik ben Maroussia en ik bied dit jaar ondersteuning in alle onderbouwgroepen én ik verzorg tutoring in groep 1/2 & 3/4.

Ik ben ooit zelf begonnen als kleuter op de Bosrank. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen spelenderwijs leren en uiteindelijk klaar zijn voor groep 3. We gaan er een mooi jaar van maken met elkaar!

Susanne Pedersen

Welkom!

Ik ben Susanne Pedersen en sinds september 2017 directeur van de Bosrank.

Al vele jaren ben ik in de Haarlemmermeer en in Amsterdam West in het basisonderwijs werkzaam. Ik vind het ontzettend fijn om op de Bosrank te werken. We zijn een fijn team met veel betrokkenheid naar onze lieve en leuke kinderen en ouders, waar we elke dag weer met veel plezier voor en mee aan de slag gaan!

juf Djinan Nurmohamed

Ik ben Djinan Nurmohamed en ben als onderwijsassistent werkzaam op de Bosrank. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen op de middelbare school. Met mijn open karakter sta ik klaar voor vragen en opmerkingen van u als ouder maar vooral voor de kinderen die mijn onverdeelde aandacht nodig hebben.

Yvette van Doesselaar

Ik ben Yvette van Doesselaar en intern begeleider op de Bosrank. Tevens ben ik moeder van drie zonen.

Als Intern begeleider werk ik als zorgcoördinator, coach en begeleid ik leerkrachten, en ben ik contactpersoon voor externe zorgpartijen.