Ons Team

Juf Fleur Kleinbruinink

Groep: 1/2

Ik ben Fleur Kleinbruinink, de leerkracht van groep 1/2.  Het mooiste vind ik om te zien hoe een kleuter zich in twee jaar ontwikkelt van een 'peuter' naar een kind die klaar is om te gaan leren lezen in groep 3. Daarnaast vind ik het erg leuk om te zingen met de kinderen en dit te begeleiden op mijn harp.

Juf Susanne Hollander

Groep: 4/5

Hallo allemaal!
Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Susanne Hollander.

Ik ben ooit als stagiaire begonnen op de Bosrank. Na mijn eindstage ben ik niet meer weggegaan. Inmiddels werk ik al bijna 20 jaar met veel plezier hier op school.

juf Naomi Gielen

Groep: 4/5

Mijn naam is Naomi Gielen. Ik ben 43 jaar, getrouwd en trotse moeder van 3 zonen. Ik ben juf sinds 2001 en geef al die jaren met veel plezier les in allerlei groepen. Naast de lesgevende taken, ga ik het liefst met uw kind op zoek naar zijn/haar talent. Als kinderen namelijk weten waar ze energie van krijgen, kunnen ze ook de lastige momenten aan!

juf Felicity Rippens

Groep: 6/7

Mijn naam is Felicity Rippens.
Ik ben 30 jaar oud en woon met mijn man en zoontje van 3 jaar in Nieuw Vennep.

In het verleden heb ik stage gelopen op de Bosrank en ik ben daarna ook werkzaam geweest in verschillende groepen. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vrienden, koken en lezen.
Als juf houd ik van een fijne sfeer.

juf Marije Folkeringa

Groep: 7/8

Hallo! Ik ben Marije Folkeringa. Ik heb lang geleden hier eerst stage gelopen en ik werk inmiddels alweer 20  jaar met veel plezier op De Bosrank. Ik ben ooit begonnen als lerares in de onderbouw, maar geef ook met plezier les in de bovenbouw. U treft me verder bij alle sporttoernooien aan en daarnaast ben ik ook de vertrouwens/contactpersoon. (meer informatie:zie ouders/klachtenregeling)

Juf Ellen de Jonge

Groep: 3

Mijn naam is Ellen de Jonge. Ik werk met heel veel plezier op De Bosrank. Wat een fijne school is het toch met fantastische kinderen!

Juf Denise Schulte

Groep: 3

Hai allemaal, ik ben juf Denise en ik werk samen met juf Ellen altijd met veel plezier op De Bosrank!

Susanne Pedersen

Welkom!

Ik ben Susanne Pedersen en sinds september 2017 directeur van de Bosrank.

Al vele jaren ben ik in de Haarlemmermeer en in Amsterdam West in het basisonderwijs werkzaam. Ik vind het ontzettend fijn om op de Bosrank te werken. We zijn een fijn team met veel betrokkenheid naar onze lieve en leuke kinderen en ouders, waar we elke dag weer met veel plezier voor en mee aan de slag gaan!

Juf Josee Faber

Hallo!
Hoewel ik al heel wat jaartjes meedraai op De Bosrank en veel ouders en kinderen mij inmiddels wel kennen, toch een introductie:

Ik heet Josée en ben al ruim 30 jaar werkzaam op De Bosrank.Dat ik hier dus met veel plezier werk, behoeft geen betoog. In al die jaren heb ik al veel kanten van “juf zijn” meegemaakt.

Meester Peter Dutrieux

Ik ben meester Dutrieux. Ik werk al meer dan 30 jaar op De Bosrank. Dat doe ik met veel plezier. Ik bied ondersteuning in groep 6 t/m 8.

Dhr. Rene Jungerius

*19-7-1955

+24-1-2018

Lieve Meester René,

Bedankt voor alle jaren dat u onze fijne meester was.

Juf Maud da Costa Senior

Mijn naam is Maud da Costa Senior en ben opgegroeid in de omgeving van Haarlem. Na mijn opleiding aan de ALO in Amsterdam (Acad. Voor Lich. Opv.) heb ik ruim 10 jaar op diverse scholen in het BO en VO lesgegeven. Daarna kwam er een periode dat ik bewust koos voor het moederschap om onze 4 kinderen groot te brengen. Met veel plezier geef ik nu sinds een aantal jaren de lessen bewegingsonderwijs op de OBS de Bosrank.

Juf Maroussia vd Burg

Hallo allemaal, ik ben Maroussia en ik bied dit jaar ondersteuning in alle onderbouwgroepen én ik verzorg tutoring in groep 1/2 & 3/4.

Ik ben ooit zelf begonnen als kleuter op de Bosrank. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen spelenderwijs leren en uiteindelijk klaar zijn voor groep 3. We gaan er een mooi jaar van maken met elkaar!

juf Djinan Nurmohamed

Ik ben Djinan Nurmohamed en ben als onderwijsassistent werkzaam op de Bosrank. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen op de middelbare school. Met mijn open karakter sta ik klaar voor vragen en opmerkingen van u als ouder maar vooral voor de kinderen die mijn onverdeelde aandacht nodig hebben.

Yvette van Doesselaar

Ik ben Yvette van Doesselaar en intern begeleider op de Bosrank. Tevens ben ik moeder van drie zonen.

Als Intern begeleider werk ik als zorgcoördinator, coach en begeleid ik leerkrachten, en ben ik contactpersoon voor externe zorgpartijen.