Ons Team

Mevr. Fleur Kleinbruinink

Groep: 1/2

Ik ben Fleur Kleinbruinink. Ik zal in het schooljaar 2019/2020 de leerkracht van groep 1/2 zijn.  Het mooiste vind ik om te zien hoe een kleuter zich in twee jaar ontwikkelt van een 'peuter' naar een kind die klaar is om te gaan leren lezen in groep 3. Daarnaast vind ik het erg leuk om te zingen met de kinderen en dit te begeleiden op mijn harp.

Mevr. Josee Faber

Groep: 5/6

Hallo!
Ik zal in het schooljaar 2019/2020 de leerkracht van groep 5/6 zijn, samen met Susanne Tulen. Hoewel ik al heel wat jaartjes meedraai op De Bosrank en veel ouders en kinderen mij inmiddels wel kennen, toch een introductie:

Ik heet Josée en ben al bijna 30 jaar werkzaam op De Bosrank.Dat ik hier dus met veel plezier werk, behoeft geen betoog. In al die jaren heb ik al veel kanten van “juf zijn” meegemaakt.

Mevr. Marije Folkeringa

Groep: 6/7

Hallo! Ik ben Marije Folkeringa en ik zal in het schooljaar 2019/2020 de leerkracht van groep 6/7 zijn. Ik heb lang geleden hier eerst stage gelopen en ik werk inmiddels alweer 18  jaar met veel plezier op De Bosrank. Ik ben ooit begonnen als lerares in de onderbouw, maar geef ook met plezier les in de bovenbouw. U treft me verder bij alle sporttoernooien aan en daarnaast ben ik ook de vertrouwens/contactpersoon. (meer informatie:zie ouders/klachtenregeling)

Mevr. Felicity Rippens

Groep: 8

Mijn naam is Felicity Rippens.
Ik zal in het schooljaar 2019/2020 de leerkracht van groep 8 zijn.Ik ben 28 jaar oud en woon met mijn man en zoontje van 1 jaar in Nieuw Vennep.

Sommigen kennen mij misschien al, want ik heb in het verleden stage gelopen op de Bosrank en ik ben daarna ook werkzaam geweest in verschillende groepen. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vrienden, koken en lezen.
Als juf houd ik van een fijne sfeer. Ik heb onwijs veel zin i

Mevr. Ellen de Jonge

Groep: 3/4

Mijn naam is Ellen de Jonge en ik zal in het schooljaar 2019/2020 de leerkracht van groep 3/4 zijn. Ik heb al eerder gewerkt bij de Bosrank als onderwijsassistente bij de kleuters. Wat een fijne school is het toch met fantastische kinderen! Ik ben blij om weer terug te zijn en ik zie er dan ook naar uit om er een goed en leuk jaar van te maken!

Mevr. Denise Schulte

Groep: 3/4

Hai allemaal, ik ben Denise en ik zal in schooljaar 2019-2020 samen Ellen groep 3/4 gaan lesgeven. Ik werk 2 dagen. Het afgelopen jaar was ik samen met haar de leerkracht in groep 3. We gaan er een mooi jaar van maken!

Mevr. Susanne Pedersen

Welkom!

Ik ben Susanne Pedersen en sinds september 2017 directeur van de Bosrank.

Al vele jaren ben ik in de Haarlemmermeer en in Amsterdam West in het basisonderwijs werkzaam. Ik vind het ontzettend fijn om nu op de Bosrank te werken.

Mevr. Susanne Tulen-Hollander

Hallo allemaal!
Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Susanne Tulen-Hollander. Ik ben dit schooljaar op maandag, dinsdag en donderdag de leerkracht in groep 5/6.

Ik ben ooit als stagiaire begonnen op de Bosrank. Na mijn eindstage ben ik niet meer weggegaan. Inmiddels werk ik al bijna 19 jaar met veel plezier hier op school.

Dhr. Peter Dutrieux

Ik ben meester Dutrieux. Ik werk al meer dan 30 jaar op De Bosrank. Dat doe ik met veel plezier. Ik zal in het schooljaar 2019/2020 de leerkracht van groep 6/7 ( 1 dag per week) en groep 8 ( ook 1 dag per week) zijn.Ook bied ik dit jaar ondersteuning in groep 5/6 & 6/7.

Mijn voorkeur gaat uit naar de bovenbouw. Die leeftijdscategorie( 10-12 jaar )spreekt mij erg aan. Ook vind ik het leuk de kinderen te begeleiden naar het voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn ook

Dhr. Rene Jungerius

*19-7-1955

+24-1-2018

Lieve Meester René,

Bedankt voor alle jaren dat u onze fijne meester was.

Mevr. Maud da Costa Senior

Mijn naam is Maud da Costa Senior en ben opgegroeid in de omgeving van Haarlem. Na mijn opleiding aan de ALO in Amsterdam (Acad. Voor Lich. Opv.) heb ik ruim 10 jaar op diverse scholen in het BO en VO lesgegeven. Daarna kwam er een periode dat ik bewust koos voor het moederschap om onze 4 kinderen groot te brengen. Met veel plezier geef ik nu sinds een aantal jaren de lessen bewegingsonderwijs op de OBS de Bosrank.

Mevr. Maroussia vd Burg

Hallo allemaal, ik ben Maroussia en ik bied dit jaar ondersteuning in alle onderbouwgroepen én ik verzorg tutoring in groep 1/2 & 3/4.

Ik ben ooit zelf begonnen als kleuter op de Bosrank. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen spelenderwijs leren en uiteindelijk klaar zijn voor groep 3. We gaan er een mooi jaar van maken met elkaar!