Ons Team

Mevr. Fleur Kleinbruinink

Groep: 1/2

Ik ben Fleur Kleinbruinink. Ik ben in 2009 op de Bosrank begonnen als stagiaire en sindsdien niet meer weggegaan. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier lesgegeven in de kleutergroepen en dit vind ik nog steeds erg leuk. Het mooiste vind ik om te zien hoe een kleuter zich in twee jaar ontwikkelt van een 'peuter' naar een kind die klaar is om te gaan leren lezen in groep 3. Daarnaast vind ik het erg leuk om te zingen met de kinderen en dit te begeleiden op mijn harp.

Mevr. Jacqueline van Alphen

Groep: 1/2

Mijn naam is Jacqueline van Alphen. Ik ben ooit begonnen als computerprogrammeur maar ben via vluchtelingenwerk en daarna de taalklas voor buitenlandse kinderen (MiMondo) in het onderwijs beland.De Bosrank is voor mij heel bekend daar mijn beide zonen hier hun schooljaren op hebben doorgebracht. Zelf heb ik in deze periode de Pabo gevolgd en nu ben ik alweer een tijd als invaller bij de SOPOH werkzaam. Ik heb er veel zin in om te beginnen op de Bosrank!

Mevr. Ellen de Jonge

Groep: 3

Mijn naam is Ellen de Jonge en ik zal volgend schooljaar de nieuwe juf van groep 3 worden!
Ik ben 31 jaar en woon in Hoofddorp met vriend en zoon Dani van 6 jaar. Ik heb al eerder gewerkt bij de Bosrank als onderwijsassistente bij de kleuters. Wat een fijne school is het toch met fantastische kinderen! Ik ben blij om weer terug te zijn en ik zie er dan ook naar uit om er een goed en leuk jaar van te maken!

Mevr. Josee Faber

Groep: 4/5

Hallo! Hoewel ik al heel wat jaartjes meedraai op De Bosrank en veel ouders en kinderen mij inmiddels wel kennen, toch een introductie:
Ik heet Josée en ben al bijna 30 jaar werkzaam op De Bosrank.Dat ik hier dus met veel plezier werk, behoeft geen betoog. In al die jaren heb ik al veel kanten van “juf zijn” meegemaakt.

Mevr. Susanne Tulen-Hollander

Groep: 4/5

Hallo allemaal!
Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Susanne Tulen-Hollander. Ik ben ooit als stagiaire begonnen op de Bosrank. Na mijn eindstage ben ik niet meer weggegaan. Inmiddels werk ik al 16 jaar met veel plezier hier op school. Ik heb vooral les gegeven in de onderbouw. Heel bijzonder om te zien hoe de leerlingen zich verder ontwikkelen in groep 3.

Mevr. Marije Folkeringa

Groep: 5/6

Hallo! Ik ben Marije Folkeringa.Ik heb lang geleden hier eerst stage gelopen en ik werk inmiddels alweer 16  jaar met veel plezier op De Bosrank. Ik werk 4 dagen en ben nu leerkracht in groep 5/6 . Ik ben ooit begonnen als lerares in de onderbouw, maar geef ook met plezier les in de bovenbouw. U treft me verder bij alle sporttoernooien aan en daarnaast ben ik ook de vertrouwens/contactpersoon. (meer informatie:zie ouders/klachtenregeling)

Dhr. Peter Dutrieux

Groep: 7/8

Ik ben meester Dutrieux. Ik werk al bijna 30 jaar op De Bosrank. Dat doe ik met veel plezier. Mijn voorkeur gaat uit naar de bovenbouw. Die leeftijdscategorie( 10-12 jaar )spreekt mij erg aan. Ook vind ik het leuk de kinderen te begeleiden naar het voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn ook het schoolkamp en de eindmusical hoogtepunten in het laatste jaar. Sport is mijn grote hobby en daarom zul je mij ook altijd aantreffen bij de sporttoernooien.

Mevr. Felicity Rippens

Groep: 7/8

Mijn naam is Felicity Rippens. Ik ben 27 jaar oud en woon met mijn man en zoontje van 1 jaar in Nieuw Vennep.
Sommigen kennen mij misschien al, want ik heb in het verleden stage gelopen op de Bosrank en ik ben daarna ook werkzaam geweest in verschillende groepen. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid met vrienden, koken en lezen.
Als juf houd ik van een fijne sfeer. Ik heb onwijs veel zin in komend schooljaar en zal er alles aan doen dat het een gezellig en leerzaa

Mevr. Susanne Pedersen

Welkom!

Ik ben Susanne Pedersen en sinds september 2017 directeur van de Bosrank.

Al vele jaren ben ik in de Haarlemmermeer en in Amsterdam West in het basisonderwijs werkzaam. Ik vind het ontzettend fijn om nu op de Bosrank te werken.

Mevr. Amber Kampfraat

Ik wil hier graag kort wat over mijzelf vertellen. In 2000 ben ik met mijn zoon en dochter in Hoofddorp komen wonen en ben ik weer fulltime voor de klas gaan staan. In het onderwijs werken vind ik een zeer afwisselende en uitdagende baan. Met kinderen werken is nooit saai! Want ieder kind is uniek en elke dag is weer anders.

Dhr. Rene Jungerius

*19-7-1955

+24-1-2018

Lieve Meester René,

Bedankt voor alle jaren dat u onze fijne meester was.

Mevr. Maud da Costa Senior

Mijn naam is Maud da Costa Senior en ben opgegroeid in de omgeving van Haarlem. Na mijn opleiding aan de ALO in Amsterdam (Acad. Voor Lich. Opv.) heb ik ruim 10 jaar op diverse scholen in het BO en VO lesgegeven. Daarna kwam er een periode dat ik bewust koos voor het moederschap om onze 4 kinderen groot te brengen. Met veel plezier geef ik nu sinds een aantal jaren de lessen bewegingsonderwijs op de OBS de Bosrank.

Maroussia vd Burg

Hallo allemaal, ik ben Maroussia en ik bied dit jaar ondersteuning in groep 7/8 én ik verzorg tutoring in groep 1/2.  Ik ben ooit zelf begonnen als kleuter op de Bosrank. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen spelenderwijs leren en uiteindelijk klaar zijn voor groep 3. We gaan er een mooi jaar van maken met elkaar!